Comunitat Valenciana

Sidecars, Miss Caffeina i Second obrin la primera jornada del Mediterránea Festival de Tavernes

  • Sidecars, Miss Caffeina i Second seran els cap de cartell de la primera jornada del Mediterránea Festival, que se celebrarà el 23 d'agost i que, de moment, comptarà amb altres sis artistes. El dissabte 24 tancaran el festival Love of Lesbian, Alfred García i Iván Ferreiro.
Mediterránean festival
Mediterránean festival
MEDITERRÁNEA FESTIVAL
Mediterránean festival

Així ho ha indicat l'organització en un comunicat. A més d'aquests artistes, també actuaran Full, SFDK, Los Zigarros, Juanito Makandé, Varry Brava, Despistaos, Luc Loren, Brian Van Andel, Ñekü, Pol 3.14, Julieta 21 i Bitches Deejays.

Enguany es podrà gaudir de "grans escenaris principals en els quals se n'aniran alternant els diferents concerts de manera continuada, i a més s'instal·larà una gran carpa per a DJs i activitats, tot açò en dos grans parcel·les condicionades amb gespa natural i a tan sols 100m de la platja".

També el públic assistent disposarà d'una còmoda zona d'acampada i glamping situada al costat del recinte de concerts, amb accés directe sense cues d'accés i amb capacitat per a més de 5.000 persones.

També existeixen diferents propostes d'allotjament i turisme que ja ofereix la pròpia Platja de Tavernes de la Valldigna com apartaments, càmpings i hotels.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento