Comunitat Valenciana

Mor en La Fe la xiqueta d'11 anys ingressada el passat dissabte amb símptomes d'ofegament

  • La xiqueta d'onze anys que romania en l'Hospital La Fe de València després d'ingressar dissabte passat amb símptomes d'ofegament ha mort finalment, segons ha pogut saber Europa Press.
Hospital La Fe de València
Hospital La Fe de València
GVA - Archivo
Hospital La Fe de València

Efectius sanitaris van assistir dissabte passat la menor, que va ser rescatada amb símptomes d'ofegament en una piscina de la localitat valenciana d'Aldaia, segons va informar en eixe moment el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Els fets van ocórrer al voltant de les 12.30 hores del dissabte, quan el CICU va rebre l'avís de la presència de la menor amb símptomes d'ofegament en una piscina. Fins al lloc es va mobilitzar un Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat de Servici d'Atenció mèdica Urgent (SAMU), que van traslladar la xiqueta a l'Hospital La Fe de València, on ha mort finalment.

Des de l'Ajuntament d'Aldaia han expressat públicament "el profund sentiment de dolor i consternació produït per la defunció" de la xiqueta i han transmès "les més sentides condolences als familiars i persones reunides".

Així mateix, s'han mostrat "a la disposició de la família en tot allò que puga contribuir a minimitzar l'enorme i irreparable dolor que indubtablement senten els seus pares i altres parents".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento