Comunitat Valenciana

Èxits dels 90 tornaran a sonar a València amb el festival Homenatge a la Ruta en La Marina

  • El festival i la festa '90s Homenatge a la Ruta' arrancara aquest dissabte, a les 17.00 hores, en la Marina Sud de València, amb un cartell que reunirà els dj i artistes "que van fer ballar milers de persones en les mítiques discoteques de la dècada dels noranta".
Festival '90s Homenatge a la Ruta' 2018
Festival '90s Homenatge a la Ruta' 2018
FESTIVAL '90S HOMENAJE A LA RUTA'
Festival '90s Homenatge a la Ruta' 2018

Presentat per Raúl Antón i Bartual, l'espetacle inclourá multimèdia, efectes i pirotècnia, ja que la cita culminarà amb un piromusical de Ricardo Caballer.

Les novetats d'aquesta edició, subratlla l'organització en un comunicat, "van més enllà i enguany és possible gaudir de l'espectacle no solament a peu de pista o en un VIP, també en un catamarà des de les aigües de la Marina".

Els artistes i djs sobre l'escenari seran Nacho Fernández, Xtm, Damae, DJ Sylvan, Ian Masterson, Jerry Daley, Nacho Division, New Limit, Newton, Sabrina Salerno, Tina Cousins, XTM feat Annia, Arturo Roger, Coqui Selection, DJ Espinete, Edu DJ Veneno, Jesús Brisa, José Coll, Jose Conca, Kike Jaén, Los Gemelos, Miguel Monforte, Mónica X, Nacho Ortiz, Pau Thomas, Raúl Platero, Vicente Buitrón, Nacho Fernández, Vicente Ferrer i Víctor Pérez.

L'aposta per la presència femenina és "molt important" en el festival, un dels quals compta amb més dones sobre l'escenari de tots els que se celebren en l'arc Mediterrani, unit a l'aposta pels artistes i djs valencians, que van crear escola en els 90, recalquen.

Un altre dels "punts forts" del certamen és el piromusical multimèdia, sincronitzant pólvora, música, efectes i imatges, que tornarà a disparar Ricardo Caballer en el qual els focs artificials de la mundialment reconeguda pirotècnia Ricasa tornaran a ballar al ritme dels grans èxits dels 90, barrejats per a l'ocasió. Tot açò amb la producció de VFV i la direcció artística de Víctor Pérez.

SEGONA EDICIÓ A BENIDORM

A més, el festival tindrà una segona edició en aquest 2019, serà el 17 d'agost a Benidorm.

La "valencianitat" del festival també està en el disseny, amb la col·laboració per a aquesta ocasió del dissenyador Francis Montesinos que han dissenyat la samarreta oficial del certamen i el típic ventall.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento