Comunitat Valenciana

Eva Ortiz (PP): "Puig ha de donar explicacions i assumir responsabilitats per la fallida d'À Punt"

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha assenyalat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, "ha de donar explicacions i assumir responsabilitats per la fallida d'À Punt". "Els valencians no poden pagar la factura del fracàs de Puig amb À Punt", ha recalcat.

Ortiz ha demanat explicacions a Puig després de sobre l'informe del compte general de la Generalitat "que situa À Punt en fallida tècnica" després del seu primer any d'emissions. "No pot seguir mirant cap a un altre costat i intentar desentendre's ara d'un model fracassat. És increïble que solament en el seu primer any les auditories ja llancen que l'entitat es troba tècnicament en situació de causa de dissolució".

Per a la responsable 'popular', "l'informe de la pròpia Generalitat mostra un cúmul de situacions irregulars que mereixen, com menys, el cessament immediat dels seus responsables".

"S'han detectat subvencions no aplicades a la seua finalitat, fraccionament de contractes, comptes ficticis, pèrdues, balanços negatius, fallida comptable, contractes laborals al marge de la llei i, en definitiva, irregularitats de tot tipus que reflecteixen una gestió desastrosa que ens costa milions d'euros als valencians", ha enumerat.

"En el PP no ens anem a quedar de braços creuats", ha advertit Ortiz, que ha recordat que la seua formació ha presentat una querella contra la Empar Marco "per la seua responsabilitat en la nefasta situació financera de la Generalitat".

Finalment, la dirigent 'popular' ha considerat que "À Punt s'ha convertit en un exemple de balafiament dels diners dels valencians tan propi de l'esquerra, un 'xiringuito' públic on col·locar els seus amics i els és igual si és una ruïna amb una gestió desastrosa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento