Comunitat Valenciana

Ingressa a la presó després de ser detingut en dos ocasions en cinc dies per fins a onze delictes

  • La Guàrdia Civil ha detingut a Callosa de Segura (Alacant) en dos ocasions en el termini de cinc dies un home com a presumpte autor de fins a onze delictes.
El detingut, custodiat per dos agents.
El detingut, custodiat per dos agents.
GUARDIA CIVIL
El detingut, custodiat per dos agents.

El detingut, un home de 34 anys, ha ingressat a la presó acusat de sis delictes de robatori amb força en vehicle, dos robatoris en interior vivenda, un delicte de sostració de vehicle a motor, un delicte d'amenaces amb arma blanca i un delicte de robatori amb violència i intimidació en una gasolinera.

La Comandància ha explicat que les investigacions es van iniciar quan van augmentar els robatoris en l'interior de vehicle mitjançant fractura dels cristalls amb un objecte punxant.

Per mitjà de les inspeccions es van obtindre proves fefaents per a determinar que l'autor era un jove toxicòman de la localitat. Aquesta persona no tenia domicili conegut i solia ocultar-se de les forces de seguretat.

Durant els dies que va durar la seua cerca, els agents van tindre coneixement que aquest home suposadament hauria comès altres tres delictes: El robatori en una vivenda d'una pedania d'Oriola, de la qual va haver de fugir després de ser sorprès pel seu propietari; el robatori d'un vehicle al municipi de Cox, localitzat dies més tard a Callosa de Segura; i, l'amenaça amb arma blanca contra la seua pròpia família.

Quan finalment es va procedir a la seua detenció, van trobar entre les seues pertanyies les claus d'un altre cotxe que havia robat després d'entrar de matinada en una vivenda de Redovà.

El detingut es va negar a col·laborar i no va explicar a la Guàrdia Civil en quin lloc ho havia deixat. Així que els agents van haver de pentinar els carrers de Callosa de Segura, Redovà i Cox, fins que ho van trobar abandonat i amb nombrosos desperfectes en aquesta última localitat.

Després de ser posat a disposició judicial, es va decretar la seua llibertat, però sols cinc dies més tard va cometre un robatori amb violència i intimidació en una gasolinera de Cox. La Guàrdia Civil ho va tornar a detindre i es va decretar el seu ingrés a la presó.

Les investigacions han sigut dirigides per l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Callosa de Segura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento