Comunitat Valenciana

Obert el termini de les proves d'accés per a l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

  • La Universitat de València (UV) ha obert el període d'incorporació de nous músics al seu Orquestra Filharmònica. Per a formar part cal passar unes proves d'accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 20 d'octubre.
Orquestra Filharmònica de la UV
Orquestra Filharmònica de la UV
UV - Archivo
Orquestra Filharmònica de la UV

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els últims anys dels estudis professionals de música. Es valorarà positivament el fet d'estar cursant estudis universitaris, ha informat la UV en un comunicat.

Es convoquen proves per a les següents especialitats: oboé/corno anglés, clarinet/clarinet baix, fagot, trompa aguda, trompa greu, trompeta, tuba, percussió, arpa, violí, viola, violoncel i contrabaix.

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se abans del 17 d'octubre mitjançant el formulari de la pàgina web http://www.fundaciouv.es/aam o telefonant a l'oficina de l'Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, excepte festius i període vacacional de l'1 al 31 d'agost.

Des de la seua creació en 1995, l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha sigut una de les orquestres més rellevants en l'escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i ofereix formació d'alta qualitat en interpretació orquestral als 80 joves estudiants que la integren. L'Orquestra està dirigida per Beatriz Fernández Aucejo.

L'Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de càmera, possibilitat de gira nacional o internacional, i reconeixement acadèmic per a l'alumnat de la Universitat de València (2 crèdits ECTS) i del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València (2 crèdits ECTS com a pràctiques externes).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento