Comunitat Valenciana

Cs denuncia davant la Policia els "atacs" contra la comitiva del partit en la celebració de l'Orgull a València

  • El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha denunciat davant la Policia Nacional els "atacs" patits per la comitiva del partit en la celebració del Dia de l'Orgull LGTBI a València.
El diputat Jesús Salmerón
El diputat Jesús Salmerón
CS - Archivo
El diputat Jesús Salmerón

Segons ha explicat el diputat Jesús Salmerón en un comunicat, "durant el recorregut de la manifestació, les persones que van participar en l'autobús de Cs, inclòs el síndic, Toni Cantó, van ser increpats violentament i van patir agressions verbals i humiliacions".

A més, denuncia que "es van produir danys materials provocats pel llançament de borses de pintura contra els participants i contra el propi autobús", uns fets que para Salmerón "són radicalment contraris a l'esperit d'una celebració que reivindica la tolerància, el respecte i la no discriminació".

Per açò, Cs ha presentat una declaració institucional en Les Corts per a instar els grups a "condemnar aquests actes de violència i mostrar un compromís ferm en la defensa de la convivència pacífica i tolerància zero enfront de qualsevol classe de violència".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento