Comunitat Valenciana

Mor una xica de 17 anys atropellada de matinada per un cotxe en ple centre de València

  • Una jove de 17 anys ha mort en la matinada d'aquest divendres a València després de ser atropellada per un vehicle en la Plaça d'Espanya, en ple centre de la ciutat, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i de la Policia Local. La víctima va patir traumatismes de gravetat i va morir en arribar a l'hospital.
Imatge d'arxiu d'una ambulància
Imatge d'arxiu d'una ambulància
CICU - Archivo
Imatge d'arxiu d'una ambulància

El CICU va rebre sobre les 3.45 hores un avís de l'atropellament, en el qual la persona testimoni del sinistre assegurava que el cotxe implicat era un taxi. No obstant açò, segons fonts de la Policia Local, atestats investiga l'accident per part d'un turisme que no és un vehicle de servici públic i que era conduït per una dona de 28 anys.

Segons aquestes últimes fonts, l'accident es va registrar sobre les 3.40 hores, en eixir del túnel de Germanies, just en passar l'encreuament de Sant Vicent. La Policia Local està realitzant totes les comprovacions per a determinar com s'ha produït l'atropellament, amb l'anàlisi de càmeres i qualsevol altre element en el qual els agents es puguen recolzar.

Després de ser atropellada, la xica va entrar en parada cardiorrespiratòria i encara que va recuperar les constants vitals gràcies a les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a les quals va ser sotmesa per l'equip del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), el seu estat era "molt greu".

La jove va ser traslladada en l'ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) a l'Hospital La Fe de València per a rebre assistència. No obstant açò, va morir en arribar al centre hospitalari per la gravetat del politraumatisme patit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento