Comunitat Valenciana

Els valencians preveuen gastar en les seues vacances un 8% més que en 2018

  • Segons L'Observatori Cetelem, la xifra ascendeix a 1.041€ de mitjana, un 16% menys que el conjunt dels espanyols.
  • Les dades s’han obtingut mitjançant una enquesta online realitzada per l'empresa Invesmarket a 1.000 persones.
Turistas en la Marina Real
Turistas en la Marina Real
MARINA REAL - Archivo
Turistas en la Marina Real

La despesa mitjana prevista pels valencians per a les seues vacances d'aquest estiu ascendeix a 1.041 euros, la qual cosa suposa un augment respecte a l'any anterior del 8%, segons dades de l'Observatori Cetelem Estacional sobre la projecció de despesa dels consumidors de la Comunitat Valenciana en les vacances d'estiu.

La quantitat que esperen gastar els valencians és un 16% menys que la del conjunt d'espanyols que se situa en 1.241 euros, segons l'aquesta enquesta en línia que recull que el 26% dels valencians té pensat realitzar un desemborsament superior en les seues vacances de 2019 en comparació amb les de 2018, augmentant aquest percentatge en 3 punts percentuals.

Destaquen les declaracions d'aquells valencians que pensen gastar-se el mateix que el passat estiu, un 49%, la qual cosa suposa 2 punts percentuals menys que respecte a les declaracions de l'any anterior, i 5 punts percentuals menys en comparació amb la mitjana nacional. Pel que fa a aquells que tenen intenció de gastar menys, el 26% dels valencians així ho manifesten.

Activitats preferides

D'altra banda, el 47% dels valencians que viatjarà aquest estiu s'allotjarà en hotels o apartaments a Espanya (11 punts més que en 2018), la qual cosa suposa 2 punts menys que la mitjana nacional.

Quant a les activitats que més realitzaran els valencians durant les vacances d'estiu, destaca eixir a restaurants amb un 73% (21 punts més que en 2018 i 4 punts més que la mitjana nacional); anar de compres, amb un 50% (9 punts més que en 2018 i 4 punts menys que la mitjana d'espanyols) i anar al cinema amb un 49% (9 punts més que en 2018 i mateix percentatge que la mitjana d'espanyols).

Les dades analitzades i les reflexions mostrades en aquesta edició de l'Observatori Cetelem Estacional, en la qual s'analitza el comportament dels consumidors de la Comunitat Valenciana respecte a les intencions de despesa en les vacances d'estiu, s'han obtingut a partir de la realització d'una enquesta online realitzada per l'empresa Invesmarket a 1.000 persones.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento