Comunitat Valenciana

Les màximes pugen fins a 34ºC amb l'ona de calor abans d'un cap de setmana especialment calorós

  • Les temperatures màximes segueixen en ascens aquest dijous a la Comunitat Valenciana fins a pics de 34 graus amb l'arribada de la primera ona de calor de l'estiu a Espanya, encara que els dies més calorosos seran aquest divendres i dissabte, 28 i 29 de juny.
Un Termòmetre Marca 34 Graus Centígrads
Un Termòmetre Marca 34 Graus Centígrads
EUROPA PRESS/ARCHIVO
Un Termòmetre Marca 34 Graus Centígrads

Fins aleshores, durant tota la jornada predominaran els cels poc nuvolosos o clars, amb intervals de núvols alts i probabilitat de calitges, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes pujaran, amb els valors més acusats en la província d'Alacant. Allí, els termòmetres marcaran entre 33 i 24 graus en la capital i arribaran a pics de 34 a Alcoi i Elx, encara que a Dénia no passaran de 29.

A València, el mercuri no depassarà els 30 en el 'cap i casal' i baixarà a la nit fins als 20, mentre en localitats de l'interior com Ontinyent farà més calor i també podran arribar a 34 graus. I a Castelló, la capital de la Plana espera un dijous amb 33 de màximes i 22 de mínimes, similars a les de Morella o la Vall d'Uixó.

Més enllà de les temperatures, durant aquest dijous bufarà vent variable fluix amb predomini de component est en el conjunt de la Comunitat Valenciana i ratxes de nord-est moderat en el litoral de la província d'Alacant.

En matèria d'incendis forestals, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat manté en nivell taronja (risc alt) la preemergència en tota la regió, a excepció de litoral de València i Castelló, en verd (baix-mitjà).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento