Comunitat Valenciana

Oltra nega preocupació pel pacte Compromís-PSPV en l'Ajuntament de València: "El silenci pot ser terapèutic"

  • La vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha negat que en el Govern valencià hi haja inquietud per l'estat de les negociacions entre la coalició i el PSPV per a reeditar el pacte de la Nau en l'Ajuntament de València. "El silenci moltes vegades pot ser terapèutic", ha manifestat, i ha suggerit que "en la vida és bo callar les inquietuds".
Oltra i Ribó es reunixen per a abordar actuacions en l'àmbit social
Oltra i Ribó es reunixen per a abordar actuacions en l'àmbit social
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo
Oltra i Ribó es reunixen per a abordar actuacions en l'àmbit social

Així ho ha afirmat en la roda de premsa després del ple del Consell, preguntada per la lentitud en l'acord per a la continuïtat de l'alcalde de València, Joan Ribó, en un govern recolzat pels socialistes. Compromís va proposar aquest dijous tres models de coalició en funció de la representació del 26M davant d'"aspiracions personals", descartant la vicealcaldia per a Sandra Gómez (PSPV).

Encara que ha remarcat que "òbviament" el Consell no aborda aquestes converses entre partits en la seua reunió setmanal, Oltra ha defès que "és bo" que hi haja diàleg entre les dos parts i ho ha emmarcat en les negociacions habituals després d'unes eleccions.

Açò sí, ha subratllat que hi ha "coses en el nivell municipal" que sí li han inquietat, però no la governabilitat en l'Ajuntament de València. Al seu juí, les negociacions "van raonablement bé i no cal interferir perquè al final arriben on han d'arribar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento