Comunitat Valenciana

Educació licita el projecte per a l'execució de l'IES Azorín de Petrer per 520.000 euros

  • La Conselleria d'Educació i Investigació, Cultura i Esport, a través de la seua àrea d'Infraestructures Educatives, ha fet pública la licitació de la redacció de projecte bàsic i d'execució del IES Azorín de Petrer (Alacant) en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, per més de 520.000 euros.

Així, l'Ajuntament, segons la informació continguda en la Plataforma, ha indicat que podria conéixer-se l'empresa adjudicatària a principis d'agost després que el pròxim 15 de juliol es tanque el període d'exposició i presentació d'ofertes.

El projecte compta amb un pressupost estimat de 523.340,52 euros i un termini d'execució de sis mesos: dos per a la redacció del projecte bàsic i del projecte d'enderrocament i quatre per a la redacció del projecte d'execució. A més, inclou la direcció d'obra fins a la recepció de la mateixa.

L'alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha valorat "positivament" la notícia, i ha subratllat: "Des de l'Ajuntament hem estat molt damunt de la Generalitat en relació a aquest tema per a tindre la informació de primera mà i fer-li-la arribar a la comunitat educativa de l'institut".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento