El futur president de la Diputació de Castelló apunta com a "gran repte" lluitar contra la despoblació
El futur president de la Diputació de Castelló apunta com a "gran repte" lluitar contra la despoblació PSPV

Martí va assegurar que "la Diputació ha de ser de tots, sense clientelismes i favoristimes; ha de representar a tots, també als qui no ens han votat". El futur president es va emocionar en afirmar que vol que la seua gestió al capdavant de la corporació estiga inspirada pels vells ideals de la Il·lustració: "la llibertat, la igualtat i, sobretot, la fraternitat·.

A més, va mostrar la seua voluntat d'escoltar tothom, molt especialment als alcaldes, "per a governar amb ells des de la concertació" i, per descomptat, -va dir- "de forma coordinada i en col·laboració amb la Generalitat Valenciana", perquè, segons va apuntar, "s'ha acabat ja eixa vella pràctica de fer de la Diputació una espècie de contrapoder polític del nostre govern autonòmic".

El comité provincial del PSPV-PSOE en la província de Castelló, màxim òrgan del partit en la província entre congressos, va aprovar per un 97,3 per cent dels vots emesos que l'alcalde de Suera fora el candidat socialista a presidir la Diputació provincial. D'aquesta manera, el comité va recolzar "de forma aclaparadora" la proposta que havia realitzat al plenari l'Executiva Provincial que encapçala Ernest Blanch, segons ha informat el partit en un comunicat.

La proposta que l'Executiva va sotmetre a la consideració del comité provincial va ser la consensuada en una reunió prèvia celebrada aquest dimecres, en la qual, per unanimitat, els dotze diputats provincials del Partit Socialista van decidir que fora Josep Martí el president de la futura 'Diputació del canvi'.

El secretari provincial del PSPV-PSOE, Ernest Blanch, va destacar que amb Josep Martí i les diputades i diputats provincials del Partit Socialista, "per fi ha arribat la Diputació de canvi, que tindrà un objectiu molt clar: servir a la gent". Un canvi -va dir- amb el qual es passarà de la vella a la nova política "perquè hem vingut per a revolucionar la Diputació, per a convertir-la en una institució propera i àgil que entén el que passa i que estarà sempre disposada a prestar servicis allí on no n'hi ha".

Consulta aquí más noticias de Castelló.