Detingut un home a Orpesa per rellogar vivendes sense coneixement dels amos
Detingut un home a Orpesa per rellogar vivendes sense coneixement dels amos GUARDIA CIVIL/ARCHIVO

En un cas, el propietari d'una de les vivendes, de nacionalitat estrangera i no resident a Espanya, en no rebre cap quantia pel lloguer, va decidir vindre a Espanya per a solucionar els problemes bancaris i cobrar l'arrendament que li corresponia, quan es va trobar una persona residint a la vivenda, que tenia un contracte de lloguer en què l'ara detingut es feia passar pel propietari, apropiant-se dels diners que la llogatera li ingressava.

D'altra banda, una família havia firmat un contracte de lloguer amb el suposat autor dels fets. En assabentar-se aquest últim que els amos tornarien prompte a la vivenda, els va reallotjar en un altre apartament del qual no tenia autorització per part dels amos.

Va ser una immobiliària de la localitat, que era l'encarregada de la gestió d'aquest apartament, qui, en entrar en la vivenda, es va trobar amb la família a l'interior, per la qual cosa es va presentar denúncia a la Guàrdia Civil pels fets.

El detingut, juntament amb les diligències instruïdes ha sigut posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia. L'arrestat ja havia sigut detingut diverses vegades per fets de similars característiques a Orpesa.

Consulta aquí más noticias de Castelló.