El futur president de la Diputació de Castelló apunta com a "gran repte" lluitar contra la despoblació
El futur president de la Diputació de Castelló apunta com a "gran repte" lluitar contra la despoblació PSPV

Martí assegura que "la Diputació ha de ser de tots, sense clientelismes i favoristimes; ha de representar tots, també els qui no ens han votat". El futur president es va emocionar en afirmar que vol que la seua gestió al capdavant de la corporació estiga inspirada pels

ideals de la Il·lustració: "la llibertat, la igualtat i, sobretot, la fraternitat".

A més, ha mostrat la voluntat d'escoltar tothom, molt especialment els alcaldes, "per a governar amb ells des de la concertació" i, per descomptat, "de forma coordinada i en col·laboració amb la Generalitat Valenciana", perquè, segons apunta, "s'ha acabat ja eixa vella pràctica de fer de la Diputació una espècie de contrapoder polític del govern autonòmic".

El comité provincial del PSPV-PSOE a la província de Castelló, màxim òrgan del partit a la província entre congressos, va aprovar anit per un 97,3 per cent dels vots emesos que l'alcalde de Suera siga el candidat socialista a presidir la corporació provincial. Així, el comité va recolzar "de forma aclaparadora" la proposta que havia realitzat al plenari l'Executiva Provincial que encapçala Ernest Blanch, segons ha informat el partit en un comunicat.

Consulta aquí más noticias de Castelló.