Comunitat Valenciana

Els termòmetres freguen els 30 graus en un dijous amb baixada de màximes i risc de ruixats aïllats a Castelló

  • Els termòmetres podran arribar hui dijous a marcar fins a 30 graus en punts de la Comunitat Valenciana, encara que les temperatures màximes aniran en descens a la província de València i no es descarta algun ruixat aïllat a la vesprada a l'interior nord de Castelló.
Núvols alts i màximes de 30º aquest dijous a la Comunitat Valenciana
Núvols alts i màximes de 30º aquest dijous a la Comunitat Valenciana
EUROPA PRESS - Archivo
Núvols alts i màximes de 30º aquest dijous a la Comunitat Valenciana

Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meterología (Aemet), el mercuri oscil·larà entre 28 i 19 graus a Castelló de la Plana, 27 i 20 a València i 25 i 17 a Alacant, ciutat que viu les Fogueres.

El dia es preveu especialment calorós a Ontinyent i Oriola, amb màximes de fins el 30 graus. Per contra, les mínimes més baixes les marcaran els termòmetres de Requena i Morella, on podran caure a 14.

Durant tota la jornada predominaran els cels poc nuvolosos a la major part de la Comunitat, amb intervals de núvols alts a la mitat nord i baixes al principi i final del dia als litorals de Castelló i València. El vent bufarà variable amb tendència est i nord-est fluix i intervals

de moderat al litoral.

En matèria d'incendis forestals, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat Valenciana manté en nivell verd (risc baix-mitjà) la preemergencia.

Per a demà divendres, 21 de juny, l'Agència de Meteorologia preveu més núvols a l'interior, amb risc de ruixats acompanyats de tempesta a l'inteior de Castelló. Les temperatures no presentaran canvis significatius, una previsió que es manté per al cap de setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento