Comunitat Valenciana

Barcala anuncia el repartiment de les regidories de l'ajuntament d'Alacant

  • El nou govern municipal està compost pels nou regidors del PP i els cinc de Ciutadans.
  • Mari Carmen Sánchez és vicealcaldessa, portaveu i està al capdavant de Turisme i àrea LGTBI.
Ajuntament d'Alacant
Ajuntament d'Alacant
EUROPA PRESS - Archivo
Ajuntament d'Alacant

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, ha donat a conéixer aquest dilluns el repartiment de regidories de la ciutat, pel qual Mari Carmen Sánchez (Cs) serà vicealcaldesa, portaveu del Govern, primera tinent d'alcalde i, a més, la regidora de Turisme i portaveu del Govern.

El nou equip de govern de l'Ajuntament d'Alacant, compost pels nou regidors del PP i els cinc de Ciutadans, ha mantingut durant el matí d'aquest dilluns una reunió en la qual l'alcalde, Luis Barcala, ha donat a conéixer el repartiment d'àrees, ha explicat el consistori en un comunicat.

Així, Mari Carmen Sánchez serà vicealcaldesa, primera tinent d'alcalde, portaveu del Govern, portaveu del seu grup i regidora de Turisme i àrea LGTBI.

Des del PP, Manuel Villar serà portaveu adjunt de l'equip de Govern i segon tinent d'alcalde. A més, dirigirà les àrees d'Assessoria Jurídica, Transport i Accessibilitat, Neteja i Gestió de Residus, Medi Ambient i Contractació.

També des del PP, Manuel Jiménez assumeix Festes, Ocupació de la Via Pública, Participació Ciutadana i Partides Rurals. Antonio Peral tindrà Modernització i Noves Tecnologies, Estadística, Registre General, Coordinació de Projectes i Oficina de Captació de Fons Europeus. Així mateix, serà portaveu adjunt del seu grup municipal i quart tinent d'alcalde.

La 'popular' Julia Llopis gestionarà Acció Social i Família, així com Educació i Sanitat, mentre que Mari Carmen De Espanya tindrà les competències d'Ocupació, l'Agència Local de Desenvolupament i Oficina d'Inversions i la Plaça de Bous. També serà portaveu del PP, secretària de la Junta de Govern Local i tercera Tinent d'Alcalde.

Des del PP, José Ramón González estarà al capdavant d'Infraestructures i Manteniment, Seguretat, Mobilitat i Trànsit i Recursos Humans. La seua companya Lidia López tindrà Economia i Hisenda i, a més, Comerç, Hoteleria i Consum.

Des de Ciutadans, Adrián Santos assumirà l'àrea d'Urbanisme i Patrimoni; José Luis Berenguer serà cinqué tinent d'alcalde i gestionarà Esports; Antonio Manresa gestionarà Cultura i serà portaveu adjunt del seu grup; i María Conejero estarà en Igualtat, Joventut i en Cooperació i Imigración.

Per la seua banda, Carlos Mazón se centrarà en la Diputació i no portarà cap àrea.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento