Comunitat Valenciana

Climent vol desenvolupar els projectes "de llums llargues" iniciats en 2015 en ocupació, indústria i comerç

  • El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat aquest dilluns abans de prometre novament el càrrec que ostenta des de 2015 que té per davant quatre anys per a seguir amb eixos "projectes de llums llargues" que s'han engegat i continuar apostant per una ocupació estable, una indústria "neta" i el comerç de proximitat.

Així ho ha assenyalat Climent en declaracions als mitjans a la seua entrada al Palau de la Generalitat, en les quals ha destacat el treball fet en el seu departament en el Botànic I, "amb molt de rigor, amb molta lleialtat a tot el projectat i sempre mirant amb llums llargues". "Des d'una conselleria importantíssima s'ha fet un excel·lent treball, hem projectat cap al futur", ha incidit.

"I ara -ha agregat- tenim quatre anys per a mostrar tots eixos projectes de llums llargues que hem anat desenvolupant i que el que volen és seguir millorant la vida de la gent, generar més ocupació i més ocupació estable i de qualitat; seguir treballant per la indústria, una indústria neta i digitalitzada, i per un comerç de proximitat".

Climent ha assenyalat que té "les idees molt clares", unes idees que "estaran sota la brúixola del Botànic II" i que esperen "siguen profitoses per a tots els ciutadans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento