Comunitat Valenciana

Mollà s'estrena com a consellera "amb molta responsabilitat" i promet ser una "aliada lluitadora"

  • La nova consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà (Compromís), estrena el seu càrrec "amb molta responsabilitat" i espera viure una etapa "molt emocionant i il·lusionant" durant els pròxims quatre anys.
Mireia Mollà
Mireia Mollà
COMPROMÍS - Archivo
Mireia Mollà

"Crec que he demostrat en la meua etapa política que lluitadora sóc un poc. Tindran en mi una aliada lluitadora per a fer possible aquesta tasca", ha manifestat en declaracions als mitjans a la seua arribada al la presa de possessió dels 12 consellers del nou govern valencià, un acte celebrat aquest dilluns en el Palau de la Generalitat.

Mollà és militant d'Iniciativa (Compromís) i pren el testimoni a Elena Cebrián en una conselleria que substitueix la branca de canvi climàtic per "emergència" climàtica. Va ser triada diputada de Les Corts en 2007 i fins ara era la portaveu adjunta del grup. En les eleccions del 26 de maig es va presentar com candidata l'Alcaldia d'Elx (Alacant), aconseguint dos regidors i situant-se com a quarta força després de PSPV, PP i Ciutadans.

La ja consellera assumeix el seu càrrec "amb el cap conscient que l'emergència climàtica és un factor fonamental de la política dels pròxims quatre anys", però també amb tota la seua "disposició i voluntat, sabent que és imprescindible conciliar moltíssims interessos en agricultura, transició ecològica i medi ambient".

Tots aquests fronts permeten, segons el parer de Mollà, establir "nexes d'unió entre interessos que troben en el govern valencià l'aliat necessari per a poder afrontar els nous reptes del segle XXI". Desafiaments que "passen per fer entorns de vida digna per a tots, però també reptes en el camp, la ramaderia i la pesca", àrees que creu que "han de ser fonamentals, dignificar-se, protegir-se i lluitar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento