Comunitat Valenciana

Ribó apel·la al diàleg amb tots els partits per a “unir esforços”

  • El líder de Compromís a la ciutat de valència va prendre possessió del seu càrrec d'alcalde el dissabte 15 de juny.
Valencia.- Ribó se compromete a trabajar por el 'objetivo fundamental' de que 'todos los valencianos disfruten de todos
Valencia.- Ribó se compromete a trabajar por el 'objetivo fundamental' de que 'todos los valencianos disfruten de todos
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Valencia.- Ribó se compromete a trabajar por el 'objetivo fundamental' de que 'todos los valencianos disfruten de todos

L'acabat de reelegir alcalde de València per Compromís, Joan Ribó, va apostar el dissabte en el seu discurs d'investidura per presidir un govern municipal que “no siga només” de dos partits (en al·lusió a la seua coalició i al PSPV, amb qui s'ha començat a negociar un govern progressista), sinó un executiu “amb el qual col·labore l'oposició” i que “atenga els partits que no han obtingut representació”, “en definitiva, el govern de totes les persones de València independentment de la formació política a la qual hagen votat”.

D'aquesta manera, l'alcalde va apel·lar al “diàleg” amb la resta de grups que integren el ple (PP, PSPV, Cs i Vox) “des del respecte a la discrepància, però des de la voluntat d'unir esforços en les polítiques públiques que han de possibilitar una ciutat on totes les persones se senten representades”.

Així ho va destacar Ribó al final del discurs que va pronunciar en el Ple de constitució de la corporació local després del 26-M, en el qual va revalidar l'Alcaldia amb el suport de Compromís i PSPV. Ribó va assegurar que València “continua caminant cap al futur” i va apuntar que “així ho ha decidit la ciutadania” en les urnes: “La majoria de valencians i valencianes han revalidat la seua confiança en les polítiques públiques de progrés per a aquesta ciutat i també a mi com a alcalde”, va declarar.

En aquest sentit, va indicar que el seu “primer compromís” és amb “la consolidació de les polítiques de transparència”, la qual cosa considera com “la millor manera d'evitar la corrupció”, i va apuntar que la ciutat ha de “caracteritzar-se per la seua honradesa”.

Igualment va afirmar que el govern municipal que presidirà deu ser “el de l'eficàcia”, per al que va defensar a l'Ajuntament “una estructura àgil que permeta dinamitzar la ciutat i gestionar els recursos públics amb responsabilitat”.

Després d'això va expressar el seu desig que la ciutat “aprofundisca en els drets de les persones” i siga una ciutat “accessible” i “amable”, “d'oportunitats”, amb “barris i pobles connectats entre si” i “cada dia més verd”.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento