Comunitat Valenciana

El PSPV rebutja donar suport al PP i recalca que la seua intenció és "governar" Alacant

  • L'edil socialista en funcions, Carlos Giménez, ha traslladat a l'alcalde en funcions d'Alacant i candidat 'popular' a la reelecció, Luis Barcala, la negativa del PSPV a donar-li dissabte que ve en la sessió d'investidura perquè l'objectiu és "governar".

Giménez ha informat de la seua reunió amb Barcala en qualitat d'edil i de secretari de Relacions Institucionals i ha ressenyat que el cap de llista del PSPV i edil electe, Paco Sanguino, no ha pogut assistir perquè tenia agenda fixada per a aquest mateix dimecres, que no ha sigut possible modificar.

Qüestionat referent a la intenció del PSPV de governar Alacant, Carlos Giménez ha incidit que "fins al dissabte encara hi ha temps per a fer pactes i compromisos, i tant nosaltres com el PP estem negociant i anem a veure com fructifiquen".

En eixe sentit, Giménez ha negat que s'haja produït cap avanç i ha exposat, sobre una possible reunió amb Ciutadans, que "no se saben els temps que se'n van a marcar", però que s'estava "treballant en açò".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento