Comunitat Valenciana

Miguel Ángel Pavón (Guanyar Alacant): "M'acomiade amb un fins ara, no dic adéu a la política"

  • El líder de Guanyar Alacant i regidor en funcions, Miguel Ángel Pavón, ha anunciat que dedicarà els pròxims quatre anys a acabar la carrera d'Arquitectura, de la qual li queden dos assignatures i el projecte, i per a 2023 no descarta tornar a l'activitat política municipal: "M'acomiade amb un fins ara, no dic adéu a la política".
Alacant.- Pavón (Guanyar Alacant): 'Em despedisc amb un fins ara, no dic adéu a la política'
Alacant.- Pavón (Guanyar Alacant): 'Em despedisc amb un fins ara, no dic adéu a la política'
EUROPA PRESS
Alacant.- Pavón (Guanyar Alacant): 'Em despedisc amb un fins ara, no dic adéu a la política'

"Vaig a seguir molt atentament el que s'aprove en aquest ajuntament en els pròxims quatre anys", ha advertit i així no ha descartat "tornar" al Saló de Plens.

En atenció als mitijans aquest dimecres, després de participar en el seu últim ple municipal després de 12 anys en el consistori -quatre com a assessor i huit com a edil-, Miguel Ángel Pavón ha apuntat que compaginarà l'actualització dels seus estudis -va acabar la carrera en 1992, i ara pel desfasament ha de cursar dos assignatures i realitzar el treball final de grau-, amb l'activisme en matèria mediambiental.

En el primer tram del passat mandat va ser edil d'Urbanisme i ara haurà de cursar les assignatures d'Urbanisme i d'Execució de Projectes. "Torne a la meua militància ecologista, en la qual ja estava abans d'entrar en política", ha recordat i s'ha referit a treballar per la protecció de la Serra Escalona, zones humides i les llacunes de Fontcalent i el Saladar de Fontcalent o les llacunes de Rabassa.

"Han estat en el focus mediàtic durant molts anys, i m'alegre que després d'aquests huit anys -com a edil-, pareix que ha desaparegut l'amenaça d'eixa especulació de Rabassa amb la marca d'Ikea", ha sostingut.

Pavón ha incidit que arribarà la multinacional del moble "en forma de botiga", un format que ha assenyalat que era el triat per al seu aterratge en el PAU 1 però "el senyor Enrique Ortiz va segrestar d'alguna manera la marca d'Ikea per a la seua especulació urbanística de Rabassa", en al·lusió al constructor alacantí.

"S'han aconseguit moltes coses aquests anys", ha defès en relació al tripartit del que va formar part fins a novembre de 2018, al costat de Compromís i PSPV. "L'única empresa d'entitat que ha vingut a Alacant ha sigut Esprintadora, al polígon de les Talaies", ha subratllat i ho ha atribuït a l'anterior equip de Govern i a ell mateix com exedil d'Urbanisme.

Miguel Ángel Pavón ha tingut un especial record per als qui han estat els seus companys de bancada per Esquerra Unida i per Guanyar Alacant i s'ha referit a Ángeles Cáceres, Rogelio González, Shaila Villar, Víctor Domínguez, Dani Simón, Marisol Moreno o Julia Angulo, entre d'altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento