Comunitat Valenciana

Benidorm, segona destinació nacional més popular per als usuaris de TripAdvisor

  • Els usuaris del web de viatges TripAdvisor han triat Benidorm (Alacant) com la segona destinació "més popular" dins del territori nacional per a enguany, segons es desprèn de l'informe 'Vacances d'Estiu 2019'. Les dades reflecteixen els interessos de reserva dels viatgers espanyols.
Platja De Benidorm
Platja De Benidorm
EUROPA PRESS - Archivo
Platja De Benidorm

Per a l'elaboració del document, TripAdvisor va enquestar més de 1.500 viatgers, dels quals un 95 per cent té en ment gaudir de vacances d'estiu, en comparació del 91,5% que afirma haver viatjat el passat estiu.

A més, dels participants de l'enquesta, un 39% viatjarà a destinacions nacionals, amb Tenerife la destinació preferida dins d'Espanya per a realitzar un viatge d'estiu. Per la seua banda, Benidorm se situa en segon lloc per davant de Mallorca.

De Benidorm, els usuaris han destacat la seua elecció en relació a "les seues grans platges, els seus llargs passejos marítims i la seua arquitectura vertical".

A més, de la seua "immensa" costa i de la seua variada oferta gastronòmica, els viatgers poden trobar llocs de l'interior propers a Benidorm per a descobrir nous paratges i llocs amagats, com les Fonts de l'Algar a Callosa d'en Sarrià o el Castell del municipi del Castell de Guadalest.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento