Un conductor de només 13 anys provoca un accident amb cinc ferits

Xoc mortal al Penedès.
Un nen de 13 anys que conduïa un vehicle va causar un accident amb cinc ferits, a Lleida. El sinistre es va produir dissabte passat a la cruïlla entre el carrer Ferran el Catòlic i Pius XII, quan el vehicle va envestir, primer, una moto i, després, una furgoneta, que, de retruc, també va topar amb un altre cotxe aparcat al carrer.

La conductora del ciclomotor, així com dos nens d’11 anys que acompanyaven el jove conductor van resultar ferits. La mateixa sort van córrer dues passatgeres de la furgoneta. Totes les víctimes són de Lleida.

Al Penedès, una dona de 84 anys va morir ahir en xocar el vehicle que conduïa amb un autocar. L’accident es va produir a  la C-244, a Font-Rubí. A més, 15 viatgers de l’autobús que cobria la línia de Vilafranca a Igualada van resultar ferits lleus.

Caçat a 219 km/h

Els Mossos van interceptar diumenge una moto de gran cilindrada que circulava a 219 km/h, quan el límit de la via estava marcat en 120.

Els agents van detectar el kamikaze a la carretera C-33, al seu pas per la Llagosta. Es tracta d’un jove de 26 anys veí de Barcelona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento