Comunitat Valenciana

Compromís diu que li "agradaria moltíssim" tindre el nom dels consellers abans del 12 encara que "no hi ha línies roges"

  • La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts i membre de l'equip negociador del nou Botànic, Mònica Álvaro, ha assenyalat que al seu grup li "agradaria moltíssim" conéixer el nom dels consellers del futur Consell abans del ple d'investidura del dia 12, encara que ha indicat que, "contràriament al que puga paréixer, no hi ha línies roges".
La diputada de Compromís en els Corts Valencianes, Mònica Àlvaro
La diputada de Compromís en els Corts Valencianes, Mònica Àlvaro
COMPROMÍS - Archivo
La diputada de Compromís en els Corts Valencianes, Mònica Àlvaro

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans en Les Corts, en les quals també ha respost el síndic d'Unides Podem, Rubén Martínez Dalmau, assenyalant que les converses "estan anant molt bé" i ell no està en elles. "Hi ha temps de sobra, queda una setmana per a la investidura i jo crec que que anem a bona marxa i tindran un bon resultat", ha incidit.

Així mateix, ha assenyalat que en la mesa de negociació eixes al·lusions a la "falta d'altura de mires" no s'han fet i s'està treballant "a bon ritme i amb bona cordialitat".

En la reunió d'aquest dimecres, ha incidit Álvaro, es va avançar "moltíssim" en el programa i també "una mica" en l'estructura del Consell, que hui es començarà a definir amb el nombre de conselleries i com quedarà el mestissatge, ha apuntat. "Ahir van eixir números i raonaments, hui els acabarem d'aclarir tots, esperem", ha agregat.

Ha assenyalat que encara no s'està en el 'qui' i ha assenyalat respecte a les reclamacions de les parts que l'objectiu és fer una estructura de govern que siga "el més profitosa possible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento