Comunitat Valenciana

Tanca la sala d'exposicions de la galeria Pepita Lumier de València

  • Dirà adéu una vegada es clausure la mostra del Premi Nacional de Còmic de 2018, que s'exhibeix actualment.
  • Les seues responsables es prenen "un respir per a reflexionar, replantejar noves opcions i noves estructures".
Cultura.- La sala d'exposicions de la galeria Pepita Lumier de València tira el tancament
Cultura.- La sala d'exposicions de la galeria Pepita Lumier de València tira el tancament
GALERÍA PEPITA LUMIER
Cultura.- La sala d'exposicions de la galeria Pepita Lumier de València tira el tancament

La sala d'exposicions de la galeria Pepita Lumier de València, especialitzada en il·lustració i situada al número 7 del carrer Sogorb, tancarà les portes una vegada clausure la mostra d'Ana Penyas, Premi Nacional de Còmic el 2018, que exhibeix actualment.

Així ho han anunciat les responsables d'aquest projecte cultural a través d'un comunicat en què expliquen que es prenen "un respir per a reflexionar, replantejar noves opcions i noves estructures".

"Seguirem en contacte a través de mail i telèfon, però no des d'un espai físic. Ens prenem un respir per a reflexionar, per a replantejar-nos noves opcions, noves estructures. Així doncs, es manté la societat, però desapareix la sala d'exposicions", assenyalen.

"Ha sigut un camí en el qual agraïm tot el suport rebut. Ha sigut complicat, però també molt gratificant i ple de bons moments que hem compartit, tant amb tots aquells que han format part d'aquest projecte com amb els clients que han confiat en la galeria al llarg d'aquests anys", conclouen.

Al llarg de la seua trajectòria, per la sala d'exposicions han passat noms molt rellevants de l'art gràfic, com ara Paula Bonet, Javier Mariscal, Lawerta i Calpurnio, entre molts altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento