Comunitat Valenciana

Camps veu una "persecució política" en la causa de la Fórmula 1 de la "parella del frenesí" Puig i Oltra

  • L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha considerat que està patint una "persecució política" per part de l'Advocacia de la Generalitat en la causa en la qual s'investiguen presumptes adjudicacions irregulars en la construcció del circuit de Fórmula 1 de València.

Al seu parer, l'Advocacia està dirigida per la "parella del frenesí", en referència a l'actual cap del Consell, Ximo Puig, a qui ha definit com "el serrell canviant", i la vicepresidenta, Mónica Oltra, de qui ha dit que és "la dona de les samarretes".

Camps s'ha pronunciat així en arribar a la Ciutat de la Justícia de València, on ha acudit per a declarar com a investigat davant la jutgessa per les presumptes irregularitats en les contractacions de la Fundació V Trobada Mundial de les Famílies per a la visita del Papa Benedicte XVI a la ciutat.

L'expresident s'ha referit així a l'escrit d'acusació 'ad cautelam' -preventivament- que ahir de vesprada va presentar l'Advocacia de la Generalitat en la causa del circuit de la Fórmula 1 contra ell mateix i altres ex alts càrrecs del Consell i empresaris i que es troba pendent que la magistrada resolga definitivament la seua petició de completar la prova pericial de la causa, una sol·licitud que la instructora ha rebutjat i aquesta acusació ha recorregut. Per a l'Advocacia, hi ha indicis de delicte de prevaricació i malversació en l'actuació de Camps.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento