Comunitat Valenciana

El PSPV planteja un "primer contacte" entre Ribó i Gómez abans que les comissions negocien la nova Nau

  • El PSPV-PSOE de la ciutat de València han proposat iniciar les converses per a constituir el futur govern de la Nau amb Compromís després que els candidats de les dos formacions polítiques, Sandra Gómez i Joan Ribó, mantinguen una trobada per a "evidenciar la voluntat política d'aconseguir un acord" i establir el marc de treball que hauran d'iniciar les comissions negociadores.
26M.- Sandra Gómez (PSPV) es compromet a obrir set nous centres per a majors a València durant el pròxim mandat
26M.- Sandra Gómez (PSPV) es compromet a obrir set nous centres per a majors a València durant el pròxim mandat
PSPV-PSOE DE VALÈNCIA - Archivo
26M.- Sandra Gómez (PSPV) es compromet a obrir set nous centres per a majors a València durant el pròxim mandat

Els socialistes s'han posat aquest divendres en contacte amb representants de Compromís per a començar la setmana que vé les negociacions, tal com van plantejar ahir, a través d'un comunicat, amb l'objectiu d'iniciar els contactes que conduïsquen a la conformació d'un govern municipal de coalició, i en clau de progrés, per a la ciutat de València.

Just aquest divendres, Compromís ha proposat iniciar les converses amb el PSPV per al futur govern de la Nau el dimecres de la setmana que vé, una vegada la Comissió Executiva de la coalició (que es reunirà el dimarts a la vesprada) haja nomenat les persones que integraran la comissió negociadora per part de la formació, i les bases sobre les quals girarà el seu posicionament.

Mentre, des del PSPV-PSOE consideren que, tal com es va produir en 2015, el treball de les comissions es produirà després del primer contacte que mantindran els cap de llista de les dos formacions.

Aquesta reunió, que els socialistes consideren que haurà de mantindre's en un lloc que haurà d'acordar-se entre les dos formacions, servirà com a pas previ per a abordar els reptes sobre els quals hauran de treballar les comissions negociadores.

Tal com va acordar l'executiva comarcal dels socialistes dimecres passat, la Secretària General -Gómez- buscarà "negociar un futur Govern progressista en l'Ajuntament de València basat en un programa, amb els paràmetres d'un lideratge compartit i amb una capacitat decisòria conjunta".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento