Comunitat Valenciana

Detingut a València un presumpte piròman per calar foc a la porta dels seus veïns amb ells dins

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home que presumptament va calar foc a la porta dels seus veïns, en un edifici del barri valencià de Patraix, quan estava la família dins, els pares i els seus tres fills, dos d'ells menors d'edat. Es dona la circumstància que el detingut no era la primera vegada que havia sigut arrestat per fets similars.
València.- L'alcalde de Xirivella pregunta al Govern per l'expulsió de l'hondurenya que va denunciar una agressió
València.- L'alcalde de Xirivella pregunta al Govern per l'expulsió de l'hondurenya que va denunciar una agressió
JEFATUAR SUPERIOR POLICÍA COMUNITAT VALENCIANA
València.- L'alcalde de Xirivella pregunta al Govern per l'expulsió de l'hondurenya que va denunciar una agressió

Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, el detingut és un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola, a qui se li considera presumpte autor d'un delicte de danys. Aquesta persona ja havia sigut arrestada per fets similars anteriorment, com crema de contenidors i danys en portes d'altres veïns.

En aquest cas, els fets es van produir sobre les 2.00 hores del dissabte, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Patraix a València, on pel que sembla hi havia una discussió veïnal.

Els policies es van dirigir immediatament el domicili on van localitzar una família amb tres fills, dos d'ells menors d'edat, i van esbrinar que poc després del final del partit de la Copa del Rei, les víctimes van començar a fer olor de fum i van descobrir a través de l'espillera a un veí que avivava amb papers un foc en la seua porta.

Tot seguit, el veí es va tornar al seu domicili. Instants després, la víctima va obrir la seua porta per a apagar el foc i va cridar a la Policia. Els agents van poder observar les restes de paper calcinat, a més dels danys patits en l'entrada i la "intensa" olor a cremat.

També van constatar que al sospitós se li considerava presumpte responsable de la crema de contenidors d'eixa mateixa nit, uns fets pels quals havien sigut avisats i en els quals testimonis havien aportat les mateixes característiques d'eixa persona.

Els policies van localitzar l'home, que tenia taques ennegrides en la cara i la camisa i ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de danys i un altre d'incendis. En l'escorcoll superficial que se li va realitzar se li va intervenir tres encenedors. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento