Comunitat Valenciana

Gómez demana un lideratge municipal “compartit”

  • La candidata socialista assegura que “l'important és parlar del programa i dels reptes”.
  • Respecte a la proposta de María José Catalá, afirma que la veuen “una ocurrència”.
Gómez, durante la entrevista con 20 minutos.
Gómez, durante la entrevista con 20 minutos.
EDUARDO MANZANA
Gómez, durante la entrevista con 20 minutos.

La secretària general del PSPV a la ciutat de València i candidata a l'Alcaldia, Sandra Gómez, va afirmar aquest dimarts que després dels resultats de les eleccions del diumenge és el moment d’”abordar el lideratge conjunt entre Compromís i els socialistes dins del Govern municipal” perquè és “el que ha decidit la ciutadania amb els seus vots”.

“El resultat electoral no deixa lloc a dubtes”, va assenyalar, per a afegir que és “inqüestionable” que els socialistes han eixit “reforçats” de les urnes: “El resultat ens enforteix dins del Govern i per tant hi ha unes determinades inèrcies i dinàmiques que han de canviar”, va manifestar.

La dirigent socialista va posar l'accent que “l'important és parlar del programa i dels reptes que té davant la ciutat de cara els pròxims anys». Al seu judici, cal “parlar abans sobre què farem que sobre com es repartiran les regidories”. I, per a això, “fa falta asseure's a parlar, amb calma”, va dir, i així serà com el PSPV encare la reunió que han proposat a Compromís mantindre aquest dijous.

“Ens centrarem en elaborar el programa de govern que realment atenga i aborde els reptes als quals s'enfronta la ciutat”, va insistir, i va afegir que d'això és sobre el que haurien d'estar parlant els dos partits “més que d'estar creant noves oficines o estructures”. Gómez va assenyalar que creu “fermament que toca elaborar un programa conjunt” i va demanar “serenitat” als seus socis de govern de Compromís, garantint que “tant la negociació com el pròxim govern de progrés tindran un lideratge compartit”.

Per part seua, la candidata del PP, María José Catalá, va abundar en la seua proposta d'encapçalar un pacte del PP amb el PSPV i Cs per a evitar que l'Ajuntament de València “estiga liderat per l'esquerra nacionalista”, en al·lusió a Compromís i a l'alcalde Joan Ribó, una oferta que des del PSOE veuen “una ocurrència” perquè “a València hi haurà un govern progressista”, va afirmar el portaveu del partit a la ciutat, Borja Sanjuán.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento