Comunitat Valenciana

Detinguts per agredir per "diferències polítiques" una menor i un xic al que van deixar semiinconscient

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat d'Elda (Alacant) dos joves acusats d'agredir una parella per "diferències polítiques", segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat. Una de les víctimes és una menor d'edat i l'altra un xic al qui van deixar semiinconscient.

Segons fonts consultades per Europa Press, els presumptes agressors serien d'ideologia d'extrema dreta.

Els fets van tindre lloc durant la vesprada del divendres dia 24 de maig, quan una parella que caminava per una dels carrers de Petrer es va adonar de la presència de tres joves, dos homes i una dona, coneguts per les víctimes en residir tots ells en la mateixa localitat, explica la Policia Nacional a través d'un comunicat.

Després de seguir-los durant minuts, els agressors van començar a insultar i acoquinar la parella per les seues "diferències polítiques" i van aconseguir intimidar els perjudicats fins al punt d'haver de cridar a la Policia, la qual cosa va motivar la fugida dels tres joves.

No obstant açò, la parella va continuar caminant fins que minuts més tard va aparéixer un vehicle del que es van baixar els mateixos tres joves, aquesta vegada amb altres intencions.

La parella va eixir corrent en veure la situació, però ràpidament van ser interceptats pels presumptes autors. Els dos homes es van dirigir directament a per el xic colpejant-li repetidament en diferents parts del cos fins a deixar-ho semiinconscient estès en el sòl. En eixe temps, l'altra víctima, menor d'edat, va ser agredida per l'altra xica.

Els agents es van trobar a la seua arribada al xic estès en el sòl sagnant per nas i boca i amb problemes per a respirar, per la qual cosa van donar avís immediatament als servicis sanitaris, els qui ho van traslladar a l'hospital perquè fóra assistit.

Amb la informació aportada en la denúncia i les gestions dutes a terme, els investigadors van identificar i van localitzar els dos presumptes autors, procedint a la detenció de tots dos, acusats de cometre presumptament un delicte de lesions i odi.

Els detinguts, tots dos espanyols de 26 anys, van ser posats en el dia d'ahir un i durant el dia de hui l'altre, a la disposició del Jutjat d'Instrucció en Funcions de Guàrdia número u d'Elda. El detingut d'ahir ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento