Després dels 15 dies de campanya, l'alcalde i candidat per Compromís a revalidar el càrrec, Joan Ribó, viatjarà fins a Sevilla per a assistir a la final copera a l'estadi Benito Villamarín, i tornarà a València una vegada concloga el partit. Giner (Cs) també se sumarà als aficionats valencianistes que es desplaçaran a Sevilla.

Per la seua banda, la socialista Sandra Gómez acudirà al matí juntament amb membres del seu equip de campanya al Palo Market Fest, als jardins de Vivers, dinaran junts i a la nit es reuniran per a veure el partit de futbol en les pantalles que ha instal·lat el club en el llit del Túria.

María José Catalá, que té entrada per a acudir a la final en haver-li tocat en el sorteig entre els socis del club, es quedarà "en principi" a València i s'acostarà a la 'fanzone' del València CF. Després veurà el partit, encara que el seu equip no ha detallat on.

Un dia diferent es planteja la candidata de Podem, María Oliver, que passarà la jornada de reflexió al costat del mar, mentre que l'aspirant de Vox, José Gosálbez, dedicarà el dia a passejar, descansar i estar amb la seua família, i veurà el partit a la nit.

VOTACIONS I NIT ELECTORAL

Ja diumenge, el candidat més madrugador serà Fernando Giner, que votarà a les 10.30 hores. A les 11 hores ho faran Joan Ribó, Sandra Gómez i María José Catalá. A les 12 votaran María Oliver i el candidat de Vox.

Per a seguir l'escrutini Compromís optarà novament per la seua seu de la plaça del Pilar, mentre que Podem també ho farà des de La Morada, en el carrer Cadis i el PP en la seua seu de la Plaça d'Amèrica. Vox seguirà els resultats des de la seua seu del Passeig de Russafa.

El PSPV repetirà l'escenari triat per a les autonòmiques, el Mercat de Tapineria, i Cs ha canviat d'hotel en aquesta segona cita, ja que té previst fer-ho en aquesta ocasió des de l'Hotel Senator de València, situat en la plaça Manuel Sanchis Guarner.

Consulta aquí más noticias de València.