Comunitat Valenciana

Julio Iglesias espera que se suspenga la vista sobre la paternitat del seu suposat fill valencià per estar ja jutjat

  • VALÈNCIA, 22 (EUROPA PRESS)
JULIO IGLESIAS EN FOTO D'ARXIU D'EUROPA PRESS
JULIO IGLESIAS EN FOTO D'ARXIU D'EUROPA PRESS
EUROPA PRESS - Archivo
JULIO IGLESIAS EN FOTO D'ARXIU D'EUROPA PRESS

La defensa de Julio Iglesias espera que se suspenga per ser "cosa jutjada material" la vista que està previst que se celebre dijous que ve 30 de maig davant el Jutjat de Primera Instància número 13 de València, on s'haurà d'aclarir la presumpta paternitat sobre el valencià Javier Sánchez, que reclama ser reconegut com a fill del cantant.

Sánchez, de 43 anys, va ser reconegut en 1992 per un jutjat de València com a fill de Julio Iglesias. No obstant açò, posteriorment l'Audiència provincial, en una sentència ratificada pel Suprem, va revocar eixa declaració en entendre que el fet que l'intèrpret no s'haguera sotmès a la prova de paternitat no era motiu suficient per a declarar eixe vincle entre ells.

L'advocat de l'artista, Fernando Falomir, ha assenyalat també a Europa Press que aquesta circumstància ja es va donar en el juí que sobre els mateixos fets se n'anava a desenvolupar a Màlaga, atés que, després de ser convocades les parts, es va suspendre per a decidir si es tractava d'un assumpte ja jutjat i així es va decidir, en una decisió que posteriorment va ratificar l'Audiència provincial.

En el juí assenyalat per al pròxim dia 30 en la Ciutat de la Justícia de València, la defensa de Julio Iglesias reincidirà que es tracta d'un assumpte ja jutjat.

Per tant, espera que la prova en la qual es va basar la demanda de filiació que es va presentar a València contra Iglesias al setembre de 2017 -que la part demandant va realitzar de forma particular amb restes extretes del fem d'un dels fills del cantant i que li atribuïa la paternitat de Sánchez en un 99 per cent- no arribe a ser valorada pel Jutjat, ja que d'estimar l'argument de cosa jutjada, no s'hauria de dur a terme la vista.

Malgrat açò, Falomir indica que el Jutjat de Primera Instància número 13 de València va sol·licitar al cantant una prova d'ADN anticipada al juí i, de no estimar-se les seues al·legacions, no posaran "cap problema" a la realització d'aquesta comprovació.

D'altra banda, el lletrat ha explicat que Julio Iglesias li va preguntar si era necessari que es presentara al juí del dia 30, al que l'advocat li va indicar que no tenia obligació de fer-ho perquè "la seua presència no anava a ajudar a resoldre res".

Per tant, atés que l'artista resideix "a milers de quilòmetres", ha insistit que la seua presència no és "necessària" i creu que finalment el cantant no viatjarà a València, encara que ha precisat que encara no ho ha confirmat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento