Comunitat Valenciana

PSPV exigeix a Díaz Ayuso que rectifique per dir que "el pitjor d'Espanya és Catalunya, País Basc, Navarra i València"

  • El president de la Generalitat Valenciana en funcions i líder del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i la candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, han exigit aquest dimecres a l'aspirant del PP a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que rectifique les seues paraules que "una dictadura encoberta encapçalada per Podem dona ales a tot el pitjor que té aquest país, ja siga Catalunya, País Basc, Navarra, València i allà on abans no hi havia problemes".
El PSPV exigeix a Díaz Ayuso que rectifique per dir que 'el pitjor d'Espanya és Catalunya, País Basc, Navarra i València'
El PSPV exigeix a Díaz Ayuso que rectifique per dir que 'el pitjor d'Espanya és Catalunya, País Basc, Navarra i València'
PSPV
El PSPV exigeix a Díaz Ayuso que rectifique per dir que 'el pitjor d'Espanya és Catalunya, País Basc, Navarra i València'

La 'popular' va realitzar aquesta afirmació el passat mes de desembre com a secretària de comunicació del PP en una entrevista en 'esRadio' amb Federico Jiménez Losantos, advertint sobre "un front populista que vol acabar amb tot a Espanya, amb el concepte que Espanya mereix la pena perquè els joves senten que és un país de pandereta". Aquesta setmana ha recuperat les declaracions la diputada de Podem en l'Assemblea de Madrid Clara Serra.

Sobre aquest tema, l'aspirant a alcaldessa de València ha exigit a Díaz Ayuso que demane perdó i una rectificació global per part del PP. "Ja està bé que taquen el nom d'aquesta ciutat i tinga precisament el seu partit que parlar malament de València quan han sigut els que pitjors pàgines de la seua història han escrit amb tots els casos que han entelat el seu bon nom", ha emfatitzat en declaracions als mitjans abans d'un acte de campanya.

Ha posat l'accent que "efectivament, el pitjor que ha tingut Espanya són els governs del PP en aquesta ciutat, que l'han situat en el mapa de la mala gestió i la corrupció". Per açò, ha exigit disculpes a tot el PP i "especialment" a la candidata 'popular' a l'Alcaldia de València, Mª José Català.

"Els valencians no mereixem representants públics ni partits polítics que embruten el nom de la nostra ciutat", ha reivindicat Gómez, per a insistir que Català realitze "unes paraules de condemna expressa".

En la mateixa línia, Puig ha titlat de "molt lamentable" que precisament una candidata del PP faça aquesta afirmació quan "és el culpable de tota aquesta mala reputació i la hipoteca que estem alçant a poc a poc" i que "fins i tot acabe intentant embrutar la ciutat o la Comunitat Valenciana". "Això no ho anem a permetre", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento