Comunitat Valenciana

El Medusa 2019 instal·larà un nou escenari en forma de catedral

  • L'escenari 'Symphony' estarà dedicat a la música 'remember', segons ha informat l'organització.
  • El festival se celebrarà del 7 al 12 d'agost en la Platja de Cullera i comptarà amb un total de 5 escenaris.
SYMPHONY, EL NOU ESCENARI DE MEDUSA 2019 QUE ENLLUERNARÀ Als AMANTS DEL REMEMBER
SYMPHONY, EL NOU ESCENARI DE MEDUSA 2019 QUE ENLLUERNARÀ Als AMANTS DEL REMEMBER
MEDUSA FESTIVAL
SYMPHONY, EL NOU ESCENARI DE MEDUSA 2019 QUE ENLLUERNARÀ Als AMANTS DEL REMEMBER

El Medusa Festival oferirà en la seua sisena edició, que se celebrarà en la Platja de Cullera (València) del 7 al 12 d'agost, el nou escenari 'Symphony', un tribut a la música 'remember'. L'espai, ideat per un artista faller, estarà presidit per un decorat amb forma de catedral i acollirà els dj més representatius de les dècades dels 90 i els 2000.

Una de les novetats de la sisena edició de Medusa Festival és que comptarà amb un total de cinc escenaris. Enguany, Symphony serà un tribut, en forma de decorat, a la música 'remember' que va despertar tant d'èxit fa ja dos dècades, ha avançat l'organització en un comunicat.

'Symphony' s'estendrà per una trentena de metres i s'allargarà fins als setze d'alt. El desplegament tècnic serà "considerable", ja que albergarà un centenar de caps mòbils així com una desena de pantalles led, a més d'efectes pirotècnics i lásers.

L'escenografia d'aquest cinqué espai recrearà una catedral de grans dimensions per les quals es donarà pas a artistes de la talla dels grups belgues Lasgo i Ian Van Dhal, els qui cantaran en directe els seus èxits 'Something' o 'Castles in the sky'. Juntament amb ells, l'italià Ken Lazlo interpretarà temes com 'Whatever Love' o 'When I Fall in love'.

A més, el públic podrà gaudir d'altres actuacions en solitari com les dels reconeguts dj's Miguel Serna, Dj Marta, Dj Neil, entre d'altres. També les principals marques del remember desfilaran durant tot el cap de setmana. Divendres serà el torn de Remember Manía, Rockola es farà esperar fins al dissabte i, finalment, l'espai es tancarà amb l'ambient de la mítica Puzzle.

Opening "sense precedents"

Prèviament, el pròxim 15 de juny, el Medusa Beach Club reobrirà les seues portes en una jornada d''opening' "sense precedents". Oferirà un so millorat gràcies a la instal·lació de dispositius d'última generació, un escenari renovat, la creació d'una nova zona VIP al costat de la piscina, així com un increment de la vegetació per tot l'espai.

El convidat especial serà l'artista italià Gianluca Vacchi, un personatge que captiva les xarxes pel seu moviments i alegria en cada ball que protagonitza. Santi Bertomeu, J.Beren i Jose Ripoll seran els qui completen la llista de dj assistents.

Medusa Beach Club acumularà una sèrie de trobades, en la segona quinzena del pròxim mes, que marcarà el gran començament d'aquesta temporada. Inaugurarà Gianluca Vacchi per a continuar la nit de Sant Joan amb l'esperat Oliver Heldens fins a tancar juny amb la festa Puzzle.

Reprenent, l'estrena del beach club, aquest ha superat, amb escreix, les xifres de venda respecte al passat any. En les primera setmana de compra més del 50% de les entrades ja s'havien adquirit. Així mateix, les reserves en la zona VIP freguen quasi el cartell de complet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento