Miss Caffeina s'incorpora al cartell del SanSan
Miss Caffeina s'incorpora al cartell del SanSan SANSAN

Aquest dijous ixen a la venda els primers abonaments generals per al certamen. Es tracta d'un contingent reduït d'entrades -2.000 abonaments- que el públic pot adquirir a un preu "especial" de 35 euros més despeses de gestió. Leiva, La Casa Azul, Carolina Durante i ara Miss Caffeina són les quatre primeres confirmacions del cartell de la setena edició "que anirà creixent en els pròxims mesos amb més noms i sorpreses", avancen des de l'organització.

Alberto Jiménez, Sergio Sastre, Álvaro Navarro i Antonio Poza formen, des de fa més d'una dècada, Miss Caffeina. Amb el seu nou i quart disc d'estudi, 'Oh Long Johnson', s'han col·locat en el més alt de les llistes de vendes. Els seus grans èxits i noves cançons, més ballables i lliures que mai, no podien faltar en el festival. El mateix succeeix amb els temes de Carolina Durante, La Casa Azul i Leiva.

La banda madrilenya d'indiepop Carolina Durante ha conquistat al públic amb himnes com 'Cayetano', cançons divertides i desenfadades que connecten amb les noves generacions. El quartet, format en 2017, està compost per Diego Ibáñez (veu), Martín Vallhonrat (baix), Juan Pedrayes (bateria) i Mario del Valle (guitarra). Després de llançar dos reeixits EPs, aquest 2019 han publicat el seu primer àlbum homònim -'Carolina Durante'- on consoliden la seua proposta musical.

Guille Milkyway, el nom darrere de La Casa Azul, té la pista de ball com a eix central de la seua música. Després de set anys d'aturada, l'artista ha ressuscitat el projecte amb nou àlbum, 'La gran esfera', "un antídot per a superar la tristesa".

José Miguel Conejo Torres, Leiva, és un dels grans artistes pop-rock d'Espanya. Recolzat per la crítica i el públic, presentarà en el SanSan2020 el seu nou disc, 'Nuclear'.

Consulta aquí más noticias de Castelló.