Comunitat Valenciana

Ferri repeteix com a síndic de Compromís a Les Corts i Aitana Mas s'estrena com a portaveu adjunta

  • VALÈNCIA, 15 (EUROPA PRESS)
Ferri admet que 'no senta bé que s'anuncien decisions no aprovades' per anunci que Morera presidirà les Corts
Ferri admet que 'no senta bé que s'anuncien decisions no aprovades' per anunci que Morera presidirà les Corts
COMPROMÍS
Ferri admet que 'no senta bé que s'anuncien decisions no aprovades' per anunci que Morera presidirà les Corts

El grup parlamentari de Compromís a Les Corts ha designat aquest dimecres Fran Ferri per a continuar com a síndic de la formació en la X Legislatura que comença aquest dijous amb l'aprovació de la Mesa en la cambra, període en el qual estarà acompanyat pels portaveus adjunts Juan Ponce, Mònica Àlvaro i Aitana Mas, aquesta última que s'estrena en el càrrec.

Així mateix, en la reunió, a més de triar la direcció del grup, s'ha aprovat proposar Enric Morera per a tornar a presidir Les Corts, com es va anunciar aquest dimarts en la primera reunió a tres bandes que van mantindre Ximo Puig (PSPV), Mónica Oltra (Compromís) i Rubén Martínez Dalmau (Unides Podem) per a conformar un nou Consell.

Sobre aquest tema, Ferri ha assenyalat, en declaracions als mitjans, que "en política els temps són importants" i ha admès que "no senta bé que s'anuncien decisions" no preses. No obstant açò, ha aclarit que el que van voler comunicar després de la primera reunió oficial a tres bandes va ser la proposta que ell li va traslladar al matí a la vicepresidenta en funcions i líder de Compromís, Mónica Oltra, i que ella va comunicar en la trobada a Puig i Dalmau.

De manera que ells "no van fer una altra cosa que traslladar el que jo li havia traslladat". Amb tot, ha assenyalat que encara que "mai senta bé que s'anuncien decisions que encara no s'han aprovat, evidentment l'última paraula la tenia el grup parlamentari que ha decidit que siga així". Ferri ha subratllat que aquests dos acords s'han adoptat sense necessitat de votació perquè hi havia "unanimitat".

Així mateix, ha destacat que els tres portaveus adjunts -Mònica Àlvaro, Aitana Mas, Juan Ponce- van aconseguir "un gran suport" en les primàries de Compromís i són "grans valors" amb els quals compta el grup parlamentari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento