Comunitat Valenciana

Fulgencio confirma l'absència de senyals de violència en els cossos de les mortes a Benidorm

  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha apuntat aquest dilluns que "a priori" no hi ha senyals de violència en els cossos de les dos dones trobades mortes a Benidorm (Alacant), per la qual cosa s'està en espera de les proves toxicològiques per a determinar l'ocorregut.

La Policia Nacional està investigant l'aparició dels cadàvers d'una dona, la seua cuidadora i el seu gos en una vivenda de Benidorm, que van ser trobats en la vivenda fa 20 dies i sense signes de violència.

El delegat, que ha partipat en els actes celebrats a València pel 175 aniversari de la Guaria Civil, ha explicat que estan esperant les proves toxicològiques que determinen "com van poder produir-se els fets" i aclarir les circumstàncies per a "concretar per què van ocórrer les morts, quin va ser l'ordre de les mateixes i si van tindre caràcter accidental o voluntari".

"A priori no hi ha senyals de violència que indiquen que fora una mort violenta", ha remarcat el delegat a la Comunitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento