Detingut per presumptament agredir la seua exparella en un carrer de València gràcies a l'avís de tres joves
Detingut per presumptament agredir la seua exparella en un carrer de València gràcies a l'avís de tres joves POLICÍA LOCAL VALÈNCIA

Els fets van succeir sobre les 23.00 hores d'aquest dijous quan tres joves van cridar la Policia Local per a declarar que estaven veient com un home estava retenint una dona a la qual agafava del braç i l'havia espentat en diverses ocasions en l'avinguda Gaspar Aguilar de València.

La patrulla que es va desplaçar al lloc dels fets va trobar una dona "visiblement nerviosa, plorant i amb símptomes evidents de molta ansietat", al costat de qui va manifestar ser la seua exparella. Un dels tres testimonis es va dirigir immediatament la Policia Local per a indicar que quan ell i els seus amics es dirigien al seu domicili van poder observar com eixa persona estava sacsant la dona i agarrant-la del braç impedint que es marxara del lloc, mentre ella sol·licitava ajuda policial.

Per aquest motiu, el jove va cridar a la Policia. La dona va ratificar tots els fets manifestats pel testimoni i va afegir que la seua exparella li assetja contínuament en el seu lloc de treball, el seu domicili i altres llocs que sol freqüentar.

Al lloc també es va desplaçar una agent de GAMA que es va entrevistar amb la víctima en un lloc apartat i li va manifestar que havia mantingut una relació de huit mesos amb la seua exparella, període en el qual, segons va assegurar, es mostrava "agressiu" i havia arribat a agredir-la físicament en diverses ocasions, motiu pel qual va decidir deixar la relació.

Consulta aquí más noticias de València.