Oltra diu que el Botànic ha sigut "un encert" i ara caldrà "reinventar alguna cosa" per l'entrada de Podem
Oltra diu que el Botànic ha sigut "un encert" i ara caldrà "reinventar alguna cosa" per l'entrada de Podem GVA - Archivo

Així mateix, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, s'ha referit també sobre el seu paper en el pròxim Consell. Així, ha comentat que encara que ha estat "molt contenta" aquesta legislatura en la seua funció de portaveu, vicepresidenta i de consellera de Polítiques Inclusives d'aquest balanç no pot deduir-se, com li han preguntat, que vullga mantindre alguna àrea de gestió.

Oltra ha fet balanç del model de mestissatge aplicat en el primer Pacte del Botànic que ha qualificat de "molt positiva" perquè, amb dades objectives, aquest ha sigut el govern "més estable de tota la història des que es va constituir l'autogovern".

"Mai abans -ha subratllat- hi ha hagut amb dades objectives cap govern amb tanta estabilitat, ni una legislatura amb una producció legislativa com aquesta, ni tan sols la primera quan no hi havia res i estava en construcció".

No obstant açò, ha constatat que encara que l'estructura del Consell ha sigut un "encert, al marge de debilitats i fortaleses en la seua globalitat" no vol dir que "vaja a ser la mateixa" en la seua reedició, tinga de nom l'"accident geogràfic que tinga", en referència la proposta que passe a ser el Pacte del Montgó.

De fet ha destacat que precisament aquest Consell del Botànic s'han caracteritzat "per no ser immobilista". "No és que jo siga un linx però tot apunta al fet que la composició tindrà tres actors i caldrà reinventar alguna cosa, que sempre està bé", ha aclarit.

Així mateix, ha ressaltat que ha estat "molt contenta" com a portaveu del Consell en aquesta legislatura com ho han estat la resta de consellers "d'allò que han fet". "D'allò que queda per fer ja és un altre apartat", ha aclarit.

"Per a mi la política sempre ha sigut una ferramenta per a facilitar la vida de la gent i per açò quan es fa una distinció d'un perfil més polític sempre em pregunte què es vol dir perquè no conec gens més polític que allò que suposa un impacte en la vida de les persones sobretot les més vulnerables", ha comentat.

No obstant açò, preguntada per si aquesta valoració significa que vol repetir en alguna àrea de gestió, ha replicat: "No pot deduir-se això".

Consulta aquí más noticias de València.