El ponent puja aquest divendres les temperatures fins als 33º a la Comunitat Valenciana amb una humitat per sota del 30%
El ponent puja aquest divendres les temperatures fins als 33º a la Comunitat Valenciana amb una humitat per sota del 30% EUROPA PRESS - Archivo

Així, la humitat relativa prevista per a les 14 hores de hui registren valors per sota del 30% en la mitat oriental de la província de València mentre que a eixa hora ja haurà començat a entrar la refrescant brisa pels litorals d'Alacant i Castelló.

A més, el cel estarà poc nuvolós o clar, amb nuvolositat d'evolució diürna en l'interior nord de Castelló, on no es descarta alguna arruixada aïllada i ocasional a la vesprada. El vent bufarà de l'oest fluix amb intervals de moderat en l'interior i brises moderades en la costa a la vesprada.

Les temperatures mínimes pujaran en l'interior de la mitat nord i es mantindran amb pocs canvis en la resta mentre que les màximes aniran en ascens generalitzat i arribaran als 31º a València, als 29º a Alacant i als 27º a Castelló.

Consulta aquí más noticias de València.