Comunitat Valenciana

Artistes de més de 40 països actuaran en el cicle de directes gratuïts de Berklee

  • 'Un Llac de Concerts', proposa diversos recitals gratuïts a la Ciutat de les Arts i les Ciències.
  • El primer concert se celebrarà aquest divendres 10 de maig a les 20 hores.
Un dels recitals d''Un llac de concerts'
Un dels recitals d''Un llac de concerts'
BERKLEE - Archivo
Un dels recitals d''Un llac de concerts'

El campus a València de Berklee College of Music i la Ciutat de les Arts i les Ciències celebrarà a partir del pròxim divendres, 10 de maig, a les 20.00 hores, 'Un Llac de Concerts', proposta musical gratuïta i oberta al públic general.

La programació del cicle -que s'inclou dins del programa Música en Obert que es desenvolupa en el llac sud del Museu de les Arts i les Ciències- s'estendrà fins a octubre i inclourà les actuacions d'alumnes i professors de Berklee procedents de més de 40 països, els qui oferiran música en directe d'estils molt variats, des del jazz al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o latin jazz.

Així, aquest divendres arranca el cicle amb l'actuació d'Anthony Dimeglio, Katie Sharbaugh i Kayla Blackburn, alumnes del programa First Year Abroad de Berklee, en el que serà el seu concert de comiat abans de tornar a Boston després de cursar el seu primer any de carrera a València.

'Un Llac de Concerts' "es consolida com el pla perfecte per a tancar la setmana amb la millor música en directe a l'aire lliure en un entorn privilegiat, dins del marc del programa de Música en Obert oferit per Berklee i la Ciutat de les Arts i les Ciències", asseguren els seus responsables en un comunicat.

En la temporada primavera-estiu, les actuacions, de caràcter gratuït, tindran lloc a les 20.00 hores els dies 10, 17 i 24 de maig, 14 i 21 de juny i 15, 19, 25 i 26 de juliol. A partir de setembre, els concerts començaran a les 19.00 hores els divendres 6, 13, 20 i 27 i el 4 d'octubre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento