Comunitat Valenciana

Ribó aposta per mirar al futur i impulsar una ciutat "de valors" amb una campanya "en positiu"

  • VALÈNCIA, 7 (EUROPA PRESS)
Ribó aposta per mirar al futur i impulsar una ciutat "de valors" amb una campanya "en positiu"
Ribó aposta per mirar al futur i impulsar una ciutat "de valors" amb una campanya "en positiu"
EUROPA PRESS
Ribó aposta per mirar al futur i impulsar una ciutat "de valors" amb una campanya "en positiu"

L'alcalde de València i cap de llista de Compromís a la reelecció, Joan Ribó, ha expressat aquest dimarts la seua aposta per mirar al futur i impulsar una ciutat "de valors" durant la campanya electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig que comença aquesta setmana, un procés que la seua candidatura afronta "en positiu" i que basarà en "l'honradesa, la gestió eficaç i eficient, l'estabilitat, la valentia, el sentit comú i l'estima" per la capital valenciana.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en la presentació de la campanya electoral de Compromís per València, un acte celebrat en el Parc Central per considerar-ho "un símbol" de la ciutat que "mai arribava" i que ha començat a ser realitat "aquesta legislatura" amb l'obertura del "40 per cent" del total de la seua superfície. El candidat ha valorat que siga així però ha assenyalat que se segueix "reivindicant, treballant i acordant continuar" aquest projecte.

Joan Ribó ha afirmat que la campanya electoral que desenvoluparà la seua coalició per als comicis locals planteja "mirar cap a avant o cap a arrere", segons ha dit, "mirar al passat, amb vells costums i vells comportaments insostenibles de corrupció, o mirar cap a avant i continuar un procés en el qual treballar per una ciutat de valors i de qualitat de vida dels barris".

Així, ha expressat la seua aposta pel "futur", dirigint-se cap a "una capital de valors" i la seua defensa d'"un projecte de transparència i participació ciutadana"; d'una gestió que redueix el deute municipal, el període de pagament a proveïdors i augmenta les inversions, i d'un govern local de coalició caracteritzat per "una estabilitat clara".

"Volem guanyar el futur, no el passat. El que ens importa és el futur. Qui vullga mirar al passat no ha de mirar-nos a nosaltres", ha dit. El candidat de Compromís a la reelecció ha advocat per la "valentia" de l'executiu que ha presidit en els últims quatre anys per a "fer avançar la ciutat" en favor de "la majoria" i pel seu "sentit comú" front "a les dretes radicalitzades" i s'ha compromès a seguir en aquest camí.

"Presente una campanya electoral en positiu, amb propostes; activa, amb gent treballant en els barris, i pedagògica, per a explicar què s'ha fet i què es vol fer", ha subratllat, al mateix temps que ha avançat que durant aquest procés hi haurà alguna "sorpresa" de la qual no ha donat detalls.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento