Comunitat Valenciana

Compromís critica que el PP "va gastar diners públics de la F1 per a la promoció personalista de Camps"

  • El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha celebrat el processament de l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, i altres membres del PP per la construcció del circuit de Fórmula 1 i ha censurat que "el PP va gastar diners públics de la F1 per a la promoció personalista de Camps".

"Ens alegrem que la justícia continue avançant en la investigació del cas de la Fórmula 1 i que, a més, ho faça apuntant al principal responsable de la trama, que va ser Francisco Camps", ha assenyalat en un comunicat.

Segons Ferri, "allò que investiga la justícia és si el PP va decidir gastar els diners de tots els valencians i valencianes en la promoció personalista del seu líder, Francisco Camps, amb contractes fraudulents a empreses que acabaven pagant mossegades".

"Aquesta notícia que coneixem hui és una de tantes relacionades amb el cas de la Fórmula 1 que, segons el govern del PP de Camps, anava a tindre un cost zero per als valencians i que encara hui estem pagant", ha agregat.

Ferri ha valorat que, "afortunadament, el poble valencià ha dit en aquestes últimes eleccions que no vol que torne la corrupció a la Generalitat". "Al maig direm el mateix: no volem que torne la corrupció del PP als ajuntaments valencians", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento