Estañ (Podem): "S'ha revalidat el Botànic però ha perdut suports, hem de treballar per a completar el canvi"

  • El secretari general de Podem, Antonio Estañ, ha assenyalat després de les eleccions del passat diumenge que "s'ha revalidat el Botànic però ha perdut suports" i ara cal treballar "per a completar el canvi i superar els límits de l'anterior legislatura". "Açò suposa un toc d'atenció que no podem passar per alt i ens exigeix més treball i més solucions per a la gent", ha afegit.
El secretari general de Podem, Antonio Estañ,
El secretari general de Podem, Antonio Estañ,
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo

La direcció de campanya de la formació s'ha reunit per a analitzar els resultats dels comicis i Estañ ha posat en valor que Podem "ha sigut una força determinant per a marcar el rumb" i ara ha de "treballar des del Consell per a avançar sense dubtes en favor de la majoria".

"Hem obtingut 8 representants en Corts en un context difícil, ens haguera agradat aconseguir més i cal fer autocrítica, però ens permet marcar des del futur govern el rumb de les polítiques de canvi", ha apuntat.

Paral·lelament, la direcció de campanya ha valorat i s'ha felicitat per tindre un grup parlamentari en Les Corts compost per sis dones i dos homes i ha recalcat que l'impuls del feminisme va a ser un eix central de treball aquesta legislatura.

Ha destacat que els grans perdedors han sigut el PP, Ciutadans i Vox: "La bona notícia de la jornada és que la ciutadania ha votat per a frenar les dretes, tant a Espanya com a la Comunitat Valenciana, encara que els resultats no ens poden fer baixar la guàrdia. Prenem nota del que han expressat els valencians en les urnes, que no cal retrocedir a un passat que per a la Comunitat Valenciana va representar desigualtat i corrupció".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento