Els ciutadans de València podran triar entre 23 candidatures en les municipals

  • La Junta Electoral ha publicat aquest dimarts en el Butlletí Oficial de la Província les llistes definitives.
València.- Comiats, agraïments i mocions retirades marquen l'últim ple de la legislatura en l'Ajuntament
València.- Comiats, agraïments i mocions retirades marquen l'últim ple de la legislatura en l'Ajuntament
AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

Els ciutadans de València podran triar el 26 de maig entre les 23 candidatures que concorren a les eleccions municipals en la capital del Túria, segons la resolució de la Junta Electoral que publica aquest dimarts el Butlletí Oficial de la Província amb les llistes definitives.

La primera candidatura a registrar-se va ser la de Compromís, amb l'actual alcalde, Joan Ribó, al capdavant, seguit dels regidors Isabel Lozano, Gloria Tello, Pere Fuset i Giuseppe Grezzi en els cinc primers llocs. Tanca la llista simbòlicament Mónica Oltra.

La candidatura del PSPV està liderada per Sandra Gómez, que concorre acompanyada d'Emiliano García, María Teresa Ibáñez, l'actual edil Ramón Vilar, i Elisa Valía en les primeres posicions. Per part del PP, l'alcaldable María José Català compta amb María José Ferrer San Segundo, Paula Llobet, Santiago Ballester i Enric Esteve, en una llista que tanca l'europarlamentari Esteban González Pons.

La llista d'Unides Podem Esquerra Unida té a l'actual regidora María Oliver com a cap, acompanyada per Jaime Paulino, Carmen Álvarez, Ana Bedrina i l'edil Roberto Jaramillo. Per part de Ciutadans, figura el candidat a l'alcaldia Fernando Giner, amb l'exfallera major Rocío Gil, l'edil Narcís Estellés, l'independent Rafael Pardo i la regidora Amparo Picó en els primers llocs.

Per la seua banda, Vox presenta com a alcaldable José Gosálbez, acompanyat entre d'altres pel torero Vicente Barrera o la qui fóra edil electa de Ciutadans en 2015 María Dolores Jiménez.

Així mateix, es presenten en la ciutat les candidatures del Partido Animalista contra el Maltrato Animal (PACMA), Alternativa Republicana (ALTER), Escaños en Blanco (EEB), Falange Española de las JONS, Esquerra Republicana del País Valencià, Auna Comunitat Valenciana, Contigo Somos Democracia, Partido Comunista de los Pueblos de España, Avant Los Verdes Ecopacifistas, Som Valencians en Moviment-Cuides, Vamos, Por un mundo más justo, Partido Libertario, Actuando Contigo, Coalición Progresistas Centrados i Poble Democràtic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento