Comunitat Valenciana

Leiva, primer artista confirmat per al SanSan 2020

  • La nova edició es desenvoluparà del 9 a l'11 d'abril en el recinte de festivals de Benicàssim.
  • Les entrades per a l'esdeveniment eixiran a la venda aquests dies, segons l'organització.
Cultura.- Leiva estrena Nuclear, el seu nou disc directe al cor
Cultura.- Leiva estrena Nuclear, el seu nou disc directe al cor
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS - Archivo
Cultura.- Leiva estrena Nuclear, el seu nou disc directe al cor

Leiva serà el primer cap de cartell del SanSan Festival 2020, que tindrà lloc entre el 9 i l'11 d'abril en el recinte de festivals de Benicàssim.

L'organització afronta la nova edició amb "més ganes i forces que mai" i promet moltes sorpreses que se n'aniran coneixent pròximament. Les entrades per a l'esdeveniment eixiran a la venda aquests dies, avança l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

José Miguel Conejo Torres, Leiva, és un dels grans artistes pop-rock d'Espanya, recolzat per la crítica i el públic. Ha editat recentment nou disc, 'Nuclear', que s'ha col·locat a la part alta de les llistes de vendes.

Porta en la música des de principis dels 90. En la passada dècada va liderar la formació Pereza i en 2012 va iniciar la seua etapa en solitari amb la qual ha editat quatre discos d'estudi. Destaca la seua faceta com a productor en treballs com l'àlbum 'Lo niego todo' de Joaquín Sabina.

Al llarg d'aquests anys ha rebut reconeixements com el Premi Rolling Stone al Millor Disc De l'Any, Premi 40 Principales a l'Artista Rock De l'Any, premi Los 40 Music Awards a l'Artista De l'Any, i diverses nominacions en els Latin Grammys. Al febrer de 2018 va rebre el Goya a la Millor Cançó Original per 'La Llamada'. I en 2020 serà un dels grans músics que es pugen a l'escenari del nou SanSan.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento