Comunitat Valenciana

Detingut un home per autolesionar-se i traure el seu cotxe de la carretera per a simular un robatori

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 40 anys a la localitat alacantina de Dolores per presumptament traure el seu cotxe de la carretera, trencar la finestreta i colpejar-se a si mateix per a fingir que li havien robat. Una ambulància va haver d'atendre el sospitós a causa de les lesions, segons ha informat la Benemérita en un comunicat.
LA GUÀRDIA CIVIL DETÉ EN DOLORES A UN HOME QUE ES VA AUTOLESIONAR PER A SIMULAR UN ROBATORI
LA GUÀRDIA CIVIL DETÉ EN DOLORES A UN HOME QUE ES VA AUTOLESIONAR PER A SIMULAR UN ROBATORI
GUARDIA CIVIL
LA GUÀRDIA CIVIL DETÉ EN DOLORES A UN HOME QUE ES VA AUTOLESIONAR PER A SIMULAR UN ROBATORI

Els fets van ocórrer el passat 2 d'abril, quan un home va acudir a la Guàrdia Civil de Dolores per a denunciar que, mentre circulava a l'altura del terme municipal de San Isidro, un vehicle li va abordar bruscament i li va obligar a eixir-se de la carretera.

Segons el seu relat, del vehicle es van baixar tres persones, van trencar la finestreta amb un ferro i sense mediar paraula li van traure per força i van colpejar amb "gran violència" a la cara i al cos per a

sostraure-li 280 euros que havia guanyat en un saló de jocs.

Quan es va recuperar dels colps, l'home va avisar els servicis d'emergència. Fins al lloc es va traslladar una ambulància per a atendre-li per les ferides, però també una patrulla de la Guàrdia Civil de Trànsit i agents de la Guàrdia Civil de Dolores, que li van prendre una primera declaració.

No obstant açò, aquesta primera manifestació "no va coincidir plenament" amb la denúncia que va interposar en les dependències policials, on es van produir "una sèrie d'incoherències i contradiccions", ha explicat l'institut armat.

Tot i això, els agents van continuar amb les investigacions necessàries per a localitzar els tres autors de l'agressió. Van entrevistar testimonis del saló de jocs on va estar, de les localitats per les quals va circular el vehicle i fins i tot a familiars.

Aquests últims van informar que la víctima passava per una situació econòmica complicada i que era addicte al joc i a altres substàncies. Amb aquestes últimes valoracions, la Guàrdia Civil va decidir citar de nou l'home perquè aclarira part de les contradiccions aparegudes en la seua denúncia.

Finalment, va reconéixer haver simulat l'accident i el robatori, per la qual cosa va ser detingut com a suposat autor d'una simulació de delicte. Després de la seua manifestació va quedar en llibertat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento