DreamHack València celebrarà el seu desé aniversari a Espanya
DreamHack València celebrarà el seu desé aniversari a Espanya FERIA VALENCIA

La pròxima edició de DreamHack València, festival mundial de 'eSports' que se celebrarà en Fira València del 4 al 7 de juliol, tindrà un caràcter festiu "encara major al qual acostuma, ja que es compliran deu anys des que la marca va aterrar a Espanya".

Fa una dècada que DreamHack va començar la seua expansió internacional i Espanya va tindre l'"orgull" de ser el primer país a acollir un esdeveniment DreamHack fora de les fronteres sueques. La cita va tindre lloc en l'edifici Veles e Vents de València.

"Han passat molts anys i la marca DreamHack ha anat creixent fins a convertir a DreamHack València "en el millor festival de 'eSports' d'Espanya i la major parada internacional de DreamHack fora de Suècia i aconseguir que Espanya tinga dos esdeveniments internacionals amb el naixement de DreamHack Sevilla en 2018", destaquen els impulsors de la iniciativa.

Per a celebrar aquests 10 anys, DreamHack València té preparades multitud d'activitats per a aconseguir que València es convertisca en la capital dels esports durant els pròxims mesos.

Així, el certamen comptarà per primera vegada amb una zona oficial de clubs de 'eSports' nacionals; el major cartell d’'influencers' fins hui; activitats presencials a la ciutat de València; participació dels principals equips esportius de la ciutat i competicions internacionals que repartiran més de 300.000 euros en premis.

Consulta aquí más noticias de València.