Detingudes tres persones a Alacant després de firmar un préstec fraudulent per a finançar un cotxe d'alta gamma
Detingudes tres persones a Alacant després de firmar un préstec fraudulent per a finançar un cotxe d'alta gamma CNP

La víctima es va adonar que estava pagant quotes d'un préstec de més de 36.000 euros que no havia sol·licitat. Quan es va personar en la seua entitat bancària li van informar que al seu nom constava un crèdit per al finançament d'un vehicle d'alta gamma.

Després de la visita a la sucursal bancària, la víctima es va dirigir al concessionari on el vehicle havia sigut venut. Allí li van confirmar que una dona molt pareguda a ella s'havia personat mesos arrere juntament amb un altre home per a l'adquisició d'un cotxe valorat en més de 48.000 euros.

Després de posar aquests fets en coneixement de la Policia Nacional, els agents del Grup de Delinqüència Econòmica de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant van desenvolupar una investigació que ha conclòs amb la detenció de tres persones acusats de cometre presumptament els delictes d'usurpació d'identitat i estafa.

Pel que sembla, la principal artífex de l'estafa va aconseguir convéncer una amiga de la víctima perquè aquesta li facilitara un gran nombre de documents personals de la perjudicada amb l'excusa que li anava a ajudar a tramitar unes ajudes. D'aquesta forma, la denunciant va arribar a firmar fins a un poder notarial amb eixa fi que posteriorment va ser utilitzat per a la compra del vehicle.

Paral·lelament, una de les presumptes autores es va fer passar per una intermediadora de crèdits utilitzant aquests documents per a aconseguir el finançament del vehicle a nom del tercer dels detinguts, al com li havien negat el crèdit per si mateix.

El vehicle en qüestió va ser intervingut pels investigadors i ha quedat a la disposició de l'Autoritat Judicial. Els detinguts, de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 27 i 56 anys, van ser posats en llibertat després de ser sentits en declaració en dependències policials, quedant a l'espera de ser citats pel Jutjat que entén de la causa.

Consulta aquí más noticias de Alacant.